one story a week

that is my promise to my own blog…
after leaving it from quite some time now *yeah rite*, am thinking to start updating it regularly again.
one story a week, maybe more, hopefully not less šŸ˜›

so skip the looooooong updates-to-catch-up, I’m just gonna spill out whatever I have in mind right now.

I miss body balance class..

for past few months I’ve stopped going to the gym, my member expired anyway and I basically don’t have luxury to spend time at gym anymore, since now my MIL is living far away and no one to cook for my house (dgn demikian gue kudu ngedapur dijeeee).

I am sick with gossips šŸ˜›

setelah setahun lebih hiatus dari kumpulan mama2 di sekolah, 2 minggu terakhir kmrn g kembali mengeksiskan diri berhubung bulan depan ada acara family sports day di sekolah, acara yang mengharuskan (dan memang tujuannya begitu) supaya mama2 saling berkumpul, kenal, dan bekerja sama demi anak2nya.

the starter was fun, it was really fun actually
kebetulan mama2 kelasnya dave itu lmyn asik2 orangnya, lmyn gila2 jg, lmyn kompak jg, so yeah it was fun
sayangnya gosip2 dari outsider merusak kesenangan itu

awal2 g masih semangat jg ngegosipin org yg menggosipkan kelas g itu *intinya there were lots of gossips šŸ˜› *, sampe disuatu titik g merasa muak, I’ve had enough
berhubung jg gosipnya dari A ke B ke C ke D trus bisa balik lg ke A, dst, I just had enough

kayanya ga penting banget aja gt, acara niatnya buat fun malah jadi ga ada funnya, isinya gosip n issue semua yg kalo diklarifikasi lgs ke orang2nya mgkn bisa masuk headline koran: orangtua TK P*ho* bertengkar dan jambak2an di depan sekolah *ketawa miris*

and so, I decided to stop getting and sharing the rumours, mgkn ada benernya jg kalo dibilang few things are better left unknown

and I also decided that my previous decision was right, I won’t get too attached with any of school moms groups ever again šŸ˜›
it’s not that I’m anti social, I just want to maintain my peaceful life šŸ˜›

drakor is my no 1 friend

since I’m not into socmed anymore these days, I’m spending my me-time by watching korean dramas from my hp (yg jadul tapi berguna itu)
dulu kalo lg senggang biasanya g lgs buka ig, trus ke fb, ke tweet, skrg ngga lagi, krn g menyadari ternyata g orgnya lemah iman, huahaha

kalo buka fb bawaannya puyeng ngeliatin berita politik, jd ikutan mumet, buka ig bawaannya sirik liat foto2 orang lg jj lah, lg makan enak lah, fotonya bagus2 cakep2, cuma tweet aja yg msh dibuka once in a while buat sedikit ngupdate ada apa sih di luar sana šŸ˜›
selebihnya g lbh byk menghabiskan waktu g buat nonton drakor, main games di tabnya anak2, and now this, starting to blog again šŸ˜€ , although I think I’ll have to skip the blogwalking part, bukan angkuh bukan sombong ga mau mampir blog2 temen2, tapi g suka pusing sendiri, krn ud lama ga blogwalking jd mo mulai lg kayanya males berhub udah ketinggalan jauhhhhhh, so I’ll just maintain my own blog with my stories for now..

that’s all for now, will post more in a week (or less) šŸ™‚

btw, happy bloggers day! yayyy, I can still call myself a blogger now, huahahahaha

Advertisements

3 responses to “one story a week

  1. gua juga pusing fel kalo ada gosip2 lebay. kalo cuma 1, 2 kalimat terus ganti topic masih mending. kalo sepanjang acara diisi dengan gegosipan, ga asyik banget hahaha…

  2. yeayy… drakor is my best friend too šŸ™‚
    ayokkk posting lagi..

  3. Yay ngeblog lagii…
    emang MIL kemana skrg fer ? Ngurusin calon putu kah ?
    Gw juga ga attach sama mama2 di skul hahaa… ya bukan antisocial sih cuman entah kenapa ya memang ngga terlalu populer lah group2an mama2 di skolah šŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s